luni, 16 februarie 2015

Gheata din bauturi

Se umple mai intai paharul cu gheata si apoi se toarna bautura, bauturile peste el. Din cativa stropi de coniac sau vodca, de suc din fructe sau cola, sau orice alta racoritoare se pot face un sir intreg de bauturi cu nume sofisticate si preturi mai mult decat piparate.

De aia un barman castiga asa de bine. Cei care ii platesc bauturile nu se uita la pret pentru ca nu ar da bine in fata prietenilor de fitze cu care au iesit in club. Ar spune ca este zgarcit si carcotas. La club se merge sa spagi bani, sa te dai mare in fata femeilor sau barbatilor, sa dansezi sau sa asculti muzica tare pana iti bubuie urechile sau sa-ti etalezi banii, bijuteriile si hainele de firma.

Chestii mondene care, pe unii, ii fac sa se simta tineri. Culmea e ca, se pare ca cluburile sunt frecventate nu numai de tineri, ci si de persoane mult mai mature, sa nu zicem batrane. Amatorii de petreceri cu aer de snobism sunt de orice varsta.

Despre gheata din bauturi se mai spune ca se pune asa de multa in pahar pentru ai racori pe dansatorii foarte infocati si a mai potoli sexualitatea exacerbata din astfel de localuri. Asta ar trebui sa fie o nota buna pentru gheata? Habar nu am. Stiu doar ca ea goleste buzunarele cat ai clipi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu