sâmbătă, 21 februarie 2015

Moda gentilor barbatesti folosite de femei

De foarte putin timp incoace a intrat si la noi moda ca barbatii sa poarte genti. Acestea au devenit si un punct de interes pentru femei. Mai mari sau mai mici, acestia apeleaza la genti pentru a-si tine in ele obiectele pe care de obicei, le purtau in buzunarele pantalonilor sau ale hainelor.

La barbati, gentile sunt mai simple si cu baierele lungi, purtate pe un umar si care aduc geanta langa solduri. Exista si un avantaj in aceste genti barbatesti. Posesorul are mereu sub ochi obiectul care ii tine, in primul rand portofelul. Acesta din urma si-a schimbat locul din buzunarul din spate al pantalonului unde era la discretia hotilor din buzunare.

As zice chiar ca e un avantaj major pe care si femeile il gasesc atractiv. Insa nu toti barbatii sunt disponibili in a purta o geanta, considerand ca aceste accesorii sunt dedicate femeilor si persoanelor gay. Dar aceasta este o prejudecata invechita deja si multi tineri folosesc accesoriul.

Deci, dincolo de moda, geanta barbateasca are si o destinatie practica pe care femeile il considera avantajos.
Intre gentile barbatesti se disting cele de marime medie, cu baiera lata si lunga. E ca si cum s-ar reveni la vechile tasti din panza sau din piele in care barbatii isi purtau pungutele cu bani, tutunul, pipa, diferite misive, carti mici si valoroase etc. Cele din piele erau folosite cu pregadere de barbatii mai instariti, iar cele din panza de cei mai saraci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu