sâmbătă, 6 iunie 2015

Cum sa-ti asezi patul pentru un bun feng shui

Dormitoarele sunt foarte importante in feng shui din motive evidente. Patul si dormitorul trebuie sa sprijine energia personala. Mai mult, patul este important in a mentine energia feng shui in dragoste si vindecare. Cam multa responsabilitate pentru doar o piesa de mobilier, nu-i asa? Liniile directoare in ceea ce priveste patul in cultura Feng Shui sunt destul de usor de urmarit si implementat. Plasarea patului, cu toate acestea, este locul unde se pot intalni multe provocari, toate in functie de optiunile din dormitor. Sa mergem pas cu pas pentru a gasi cel mai bun plasament Feng Shui pentru pat.
Primul pas in crearea unei energii feng shui bune in dormitor presupune a avea un pat cu o tablie solida, cu saltea buna si o inaltime a cadrului potrivita, fara sertare de stocare dedesubt.

Acum, sa identificam cel mai bun plasament in dormitor. Examineaza camera si vezi daca poti plasa patul in locul ideal, adica asa numita pozitie dominanta din Feng Shui. Aceasta este o zona aflata mai departe de usa, in diagonala, dar nu in conformitate cu ea. Cu alte cuvinte, vrei sa fii capabil sa poti vedea usa in timp ce va aflati in pat, dar nu sa fii aliniat cu ea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu